Over ons Team

Tiny Guns

Bestuurder

Dirk Van Eemeren

Bestuurder/technisch adviseur

Franky Guns

Technieker/technisch adviseur

Marianne Vervoort

Onthaal/boekhouding

Charlotte Van der Veken

Commercieel technisch medewerker

Lotte Nuyens

Logistiek/onderhoud

Ons team is van vele markten thuis en staat steeds klaar om u een optimale service te verlenen als u beroep doet op onze  diensten of  producten bij ons aankoopt.

Benieuwd naar onze geschiedenis? Ons bedrijf bestaat sinds 1980, maar de huidige firmanaam en activiteiten kennen hun start rond 1987.

De slotenmakersactiviteiten begonnen in de tweede schoenmakerij in Oud-Turnhout met het bijmaken van sleutels en al gauw vroegen mensen om ook hun sleutel- en slotenproblemen op te lossen. Jan Guns ontdekte hierdoor het gebrek aan een slotenservice en ging op zoek naar opleidingsmogelijkheden. Deze vond hij in een pas opgerichte school te Brugge en hier kreeg hij van de toegangscommissie de bevestiging dat er geen geschoolde slotenmaker was in de Kempen en dat er op dat vlak enorm veel werk was. Door de vraag naar het openen en herstellen van sluitsystemen in deuren, nam het werk zodanig toe dat Tiny haar intrede deed en meteen de administratie en de verkoopstaken op zich nam. Het werk nam een vlucht zodat ook Dirk zijn plaats vond in de firma. Zijn taak was mede de bestaande opdrachten uit te voeren en tegelijkertijd de tweede pijler van de zaak uit te bouwen, namelijk rolluiken en zonwering.

Het was reeds vroeg in de groeiperiode dat Dirk en Tiny de leiding op zich namen en de evolutie van het bedrijf bepaalden. Guns bvba is al flink gegroeid en heeft er ondertussen 4 medewerkers bij. In de laatste 15 jaar hield Jan Guns zich nogal sterk bezig met de school in Brugge, waar de opleiding van techniekers uit steden, politie, brandweer enzoverder de opleiding en inzichten kregen vanuit de Kempen.

De zoektocht naar een nieuwe locatie is voornamelijk begonnen daar we te kampen kregen met plaatsgebrek alsook parkeerproblemen voor de klanten en leveranciers. Na een zoektocht van een tweetal jaar hebben we het huidige pand gevonden. Voor ons bedrijf zeer goed gelegen als vertrekpunt voor de techniekers naar de ruime regio en ook voor de klanten zeer goed bereikbaar met gratis parking.