Slotenmaker in Balen

Heeft u slotenpech of zijn uw sloten aan vernieuwing/beveiliging toe, dan staan Dirk en Franky graag voor u klaar in de ruime regio van Turnhout en dus ook in Balen. Met meer dan 20 jaarervaring op zak, zijn deze techniekers rotten in hun vak en kunnen u snel en efficiënt bijstaan. De firma Guns draagt een eerlijke en nette service hoog in het vaandel en dus bieden wij onze diensten steeds aan aan marktconforme prijzen gebruik makende van de meest kwalitatieve producten.

BEL ONS OP 014 423 823 OF MAIL NAAR INFO@GUNSBV.BE EN WIJ MAKEN ZO SNEL ALS MOGELIJK EEN AFSPRAAK MET U.

Hier onze dienstenregio. Voor projecten gaan wij ook ter plaatse buiten deze zone.

U mag uiteraard in eerste instantie de reisafstand tellen van onze vertrekplaats, zijnde Ambachtstraat 8, Oud-Turnhout. Het is een vlotte uitvalsbasis om snel bij u te kunnen zijn. Indien onze techniekers op dat moment aan de slag zijn, zullen wij in geval van een noodsituatie ons uiterste best doen om u toch zo spoedig mogelijk verder te helpen. Wij brengen u in elk geval steeds op de hoogte rond welke tijd u iemand bij u kan verwachten.

De duur om een deur te openen is afhankelijk van het soort slot en cilinder dat aanwezig is. Als een veiligheidsslot en cilinder geplaatst werd, zal ook de slotenmaker meer tijd nodig hebben op de klus te klaren. Dat is uiteraard ook uw bedoeling geweest als het om een inbreker zou gaan.

Onze techniekers zullen er altijd voor zorgen dat de opdracht uitgevoerd wordt zonder schade aan te brengen. Ze kunnen putten uit jaren ervaring om te beslissen hoe ze een bepaalde situatie het best aanpakken.

Wanneer u contact neemt voor een interventie, zullen wij steeds even informeren naar de situatie zodat wij de nodige materialen en duurtijd van de opdracht zo goed mogelijk kunnen inschatten. Onze techiekers hebben een ruim assortiment aan sloten en cilinders mee in de camionette maar het aanbod is zo groot dat niet alles voorhanden is. Een foto van het slot of meer info over het merk en zelfs maten kunnen altijd bijdragen tot een efficiëntere dienstverlening.

Een slotenmaker die zijn werk au serieux neemt zal altijd vragen naar je paspoort wanneer u beweert in een huis of appartement te wonen. Hij leest uw domiciliatieadres uit en als dat overeen komt met de locatie zal hij uw deur openen.

Jammer genoeg is dat niet het geval. Bij slotenmaker Guns hoorden we al wel eens meer verhalen van mensen die opgelicht werden. Niet alleen moesten ze erg veel betalen voor de dienstverlening, ook daarna konden ze niet meer op beiden oren slapen omdat men niet zeker kan weten of er nog sleutels van de cilinders in handen zijn van de oplichters. Het beroep van slotenmaker is niet beschermd. Iedereen kan zich "slotenmaker" noemen. U kijkt best steeds na of een slotenmaker lid is van de Vlaamse Slotenmakers Unie en vraag zeker naar prijzen voordat u ingaat op de dienstverlening. Als de prijzen veel hoger liggen dan de richtprijzen van de Vlaamse slotenmakersunie kan zich best vragen stellen.

Er is geen richtlijn opgesteld door de overheid maar er zijn wel richtprijzen die u kan raadplegen bij de Vlaamse Slotenmakers Unie. Vraag steeds aan een slotenmaker een prijsindicatie voordat hij naar u vertrekt. Hij zal afhankelijk van de situatie waarin u zich bevindt een schatting kunnen maken.