Onderox | Guns Sloten en Beveiliging verwelkomt de zomer met zonwering op maat
Gepubliceerd: 29 april 2022 | Onderox editie: 219

Oud-Turnhout — Ben je op zoek naar rolluiken, zonweringen, screens of buitenjaloezieën? Guns bv uit Oud-Turnhout biedt praktische en energiezuinige oplossingen op maat. Zo kan je op elk moment genieten van schaduw, comfort en een onbetaalbaar gevoel van geborgenheid. Met de zomer in het verschiet is dit de ideale periode om de stap te zetten.

Bij Guns bv kan iedereen terecht. Of je nu particulier bent, op zoek naar inspiratie voor jouw woning, of een architect die de beste oplossing wil voor zijn klanten, het team van Guns bv geeft met veel plezier vrijblijvend advies. We zetten even de verschillende opties op een rij.

SCREENS
De meestgebruikte manier om oververhitting te voorkomen bij nieuwe woningen. Ook als er tijdens het bouwproces geen ruimte voorzien werd, of bij renovaties, kunnen er altijd nog voorzetscreens geplaatst worden, zonder kap- of breekwerk. Een ZipX screen is een voorbeeld van een windvaste, verticale zonwering waarbij het doek met aangelaste rits in twee geleiders geplaatst wordt. De screens zijn zo windvast en in gesloten toestand ook insectenwerend. Het zicht naar buiten blijft bovendien gedeeltelijk behouden terwijl de rechtstreekse zonnestralen worden tegengehouden.

ROLLUIKEN
Voorzetrolluiken kunnen op elk moment worden geplaatst. Snel en eenvoudig, zelfs zonder kapof breekwerk, zowel bij nieuwbouw als renovatie. In de meeste gevallen worden ze tegen de gevel geplaatst, maar ook de raamopening is een mogelijkheid. Er kunnen twee kastvormen aangeboden worden: afgeschuind en rond. Bij een ronde kast kan je ook kiezen voor ronde opzetstukken om over de geleiders te plaatsen. Het geheel kan bovendien gelakt worden in een RAL-kleur naar keuze zodat alles mooi één geheel vormt.

LUIFELS OF ZONNESCHERMEN
De meest elegant oplossing om schadelijke UV-stralen te weren op jouw terras. De luifel is pas echt zichtbaar als je zelf beslist om hem te openen. Op andere momenten zit het geheel verstopt in een mooi afgewerkte kast die tegen de buitengevel wordt bevestigd. Je hebt bovendien geen steunpalen nodig die permanent zichtbaar zijn. Een zonnetent zal warme zonnestralen afblokken nog voor ze de kans krijgen om jouw woning op te warmen, terwijl jij met volle teugen kan genieten van jouw terras en van het mooie weer. Twee vliegen in één klap dus.

BUITENJALOEZIEËN
De meest directe vorm van zonwering. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en glasvezelversterkte kunststoffen waardoor ze bestand zijn tegen elk weertype en volledig UV-bestendig. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse lamelbreedtes. Omdat ze trapsgewijs tuimelen, blijft buitenkijken steeds mogelijk, ook terwijl ze volop zonlicht en warmte weren.

MAAK EEN AFSPRAAK
Via het telefoonnummer 014 43 38 23 of via het mailadres info@gunsbv.be kan je een afspraak maken voor jouw zonwering. Je kan ook het contactformulier invullen op de website. Bij een bestaande woning komt de technieker graag even ter plaatse om gericht advies te geven en samen met jou de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zo’n afspraak is volledig vrijblijvend. Daarna wordt er een offerte opgemaakt, eveneens zonder aankoopverplichting. Vervolgens kan je rustig de tijd nemen om de offerte te bekijken en de keuzes van de stoffen en bedieningen te maken.

PLAATSING
Als er een akkoord is, wordt het materiaal helemaal op maat gemaakt. Daarna volgt er een afspraak voor de plaatsing, die gebeurt zorgvuldig door de vakmensen van Guns bv. Vervolgens ben je helemaal klaar om de zomer te trotseren in een heerlijk fris huis of met een vleugje deugddoende schaduw binnen handbereik.

20% KORTING
Wie tijdens de maand mei 2022 de nieuwe modellen luifels bestelt, de 700 XL of de Nova Shade, kan rekenen op een korting van 20%.

Bron: https://www.onderox.be/ondernemersnieuws/guns-sloten-en-beveiliging-verwelkomt-de-zomer-met-zonwering-op-maat-235264/